Sarbatori de iarna la Marea Rosie

royal grand sharm 1Perfect situat pe micul deal Ras Om El Sid din Sharm El Sheikh cu ieșire directa la Marea Rosie cu apa de culoarea safirului și recifele de corali uluitoare din tot Sinaiul de Sud, Grand Royal Sharm 5* este cea mai buna alegere pentru o evadare la soare in timpul sarbatorilor de iarna. Aici veti gasi cele mai bune oferte oltextur.ro  Sharm El Sheikh pentru Crăciun sau Revelion 2014. Cu treisutecinzeci de camere si apartamente bine amenajate, servicii personalizate de calitate deosebita, cocktail-uri servite pe plaja de nisip fin sau la cele trei piscine exterioare, aproape de o lume subacvatica uluitoare ce abia așteaptă sa fie descoperita de amatorii de scufundări, Royal Grand Sharm 5* pur si simplu va va revigora întreagă frumusețe interioara. Este unul dintre locurile care în cele șapte zile cât durează sejurul vostru în Sharm El Sheikh va încarcă de energie pozitiva.
royal grand sharm 3
Cu vederi fabuloase către Marea Rosie , grădini frumoase si un recif de corali ce așteaptă a fi explorat, acest loc este unul ideal pentru o vacanta relaxanta în Sharm El Sheik. Când soarele desertului se țopește încet cu încetul la orizont începe seara perfecta pe terasele hotelului, întrecută doar de lumina stelelor strălucitoare ce pica una câte una în mare de smarald.
royal grand sharm 4
Pentru șapte zile Royal Grand Sharm 5* va deveni casa ta departe de casa!
Mai multe restaurante si baruri va vor delecta cu delicatesele egiptene.
Indiferent de opțiunile voastre pentru o vacanta la soare in timpul sărbătorilor de iarna, Royal Grand Sharm 5* este pur și simplu cea mai buna alegere prin oltextur.ro pentru Sharm El Sheikh.
royal sharm