Bogatia din adancurile Marii Rosii

snockerllingIncredibila colecție de stațiuni de-a lungul Peninsulei Sinai este renumita pentru combinația unica a unui soare strălucitor , marea azurie si nisipul din desert. De la ultra-modernul Naama Bay la restaurantele elegante din Shark's Bay la cluburile de noapte, Sharm El-Sheikh este destinația perfecta pentru o evadare de șapte zile la malul Marii Rosii.
Protejata de Desertul Sahara si alimentata de Oceanul Indian, Marea Rosie este recunoscuta pentru bogăția inestimabila a adâncurilor unde scufundătorii descoperă o lume unica de corali, broaște țestoase, calcani , rechini si mai mult de 1.200 specii de pești.
Turiștii care prefera snorkelling pot profita de unul dintre excursiile cu barca pentru a admira deliciile marine ale diferitelor recifi  de mica adâncime
Pe site-ul agenției de turism Oltextur am găsit numeroase oferte Sharm El Sheikh cu buget redus pentru un sejur de 7 nopți all inclusive la malul Marii Rosii, preturile pornind de la 472 euro per persoana.
piscine sharm
Plaje cu nisip auriu amenajate cu șezlonguri confortabile si umbrele de soare, hoteluri excelente dotate cu piscine spectaculoase in cascada. Acesta este unul dintre motivele pentru  care prefer o vacanta in Sharm el Sheikh.
plaja sharm
Verifica secțiunea de oferte speciale din site-ul oltextur pentru a începe căutarea destinației vibrante sau secțiunea de hoteluri in Sharm El Sheikh. Vezi gama noastră completa de oferte Egipt.
naama bay