Cele mai bune oferte last minute Sharm El Sheikh

savoy 1Agentia de turism Oltextur a lansat pentru plecarea din 17.05.2013 cele mai bune oferte last minute la cele mai bune hoteluri din Sharm El Sheikh. Four Seasons 5*, cu preturi incepand de la 1375 euro/persoana/ sejur, sau Royal Savoy 5* de la 1289 euro/persoana/ sejur. Rixos Sharm El sheikh 5* isi asteapta oaspetii cu un pret de 855 euro/persoana/sejur, iar Movenpick Resort 5*, cu preturi incepande de la 115 euro/persoana/ sejur.Bucurati-va de o vacanta in Egipt, cu  oferte last minute Sharm El Sheikh.
Acum, dupa ce , de curand am vizitat cea mai mare parte dintre hotelurile din Sharm El Sheikh, pot sa afirm cu certitudine , ca Sharm El Sheikh este destinatie ideala pentru un sejur relaxant, un loc in care distractia si aventura se imbina in mod armonios.
Sharm El Sheikh s-a transformat intr-o adevarata statiune de lux la malul Marii Rosii, dar in acelasi timp a capatat nuante de un exotism aparte, ce nu multe statiuni estivale din Europa il au.
Plaja Naama din Sharm El Sheikh a devenit recunoscuta ca unul dintre locurile ideale pentru scufundari, windsurfing, kite surfing, canotaj si parasailing.
In timpul noptii, viata in Sharm ELl Sheikh este la fel de colorata si vibranta ca in timpul zile. In Centrul Naama Bay exista o gama larga de restaurante, baruri si cluburi deschise pana in orele diminetii.
In Sharm el Sheikh vei descoperi setea de excursii private, dintre cele mai bune optiune fiind vizita la Manastirea Sf. ecaterina si Safari Camel cu o cina optionala in satul de beduini.
Sejururiegipt.ro ofera vacante last minute in Sharm El Sheikh, Hurghada si alte destinatii din Egipt.
Redescoperiti exotismul statiunii Sharm El Sheikh impreuna cu Oltextur.
savoy 2savoy 3   savoy 4