Charter Egipt, zbor din Craiova

 

Toamna 2021 debuteaza cu zboruri  directe Craiova-Hurgada.

De cand incep zborurile pentru  Egipt ?

Primul zbor direct Craiova-Hurghada  va fi pe data de 03 septembrie. In  zilele de Vineri si Sambata de pe Aeroportul Craiova urmeaza a fi operate  zboruri directe Craiova- Hurghada.  

Cu altfel de zboruri directe, oltenii vor evita lungul drum pana la Otopeni, dar  si grija parcarii pana la intoarcerea din vacanta.

 

Care sunt conditiile de calatorie pentru Egipt?

Conform surselor mae.ro http://mae.ro/travel-conditions/3691#716, "Toți pasagerii care călătoresc în Egipt trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de călătorie sau un certificat de vaccinare acreditat COVID-19, care să ateste faptul că au fost complet vaccinați cu 14 zile înainte de sosire. Certificatul trebuie să fie recunoscut de autoritățile sanitare din statul de proveniență și să includă un cod QR, fără ștergeri/modificări/adăugiri, și să fie prezentat pe suport de hârtie. Copiii cu vârsta de până la 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt".
Egipt fiind o tara aflata pe lista verde, calatorii care se intorc in Romania nu se vor carantina.
Aici veti gasi toate conditiile de calatorie, pentru  toate destinatiile:https://www.oltextur.ro/Conditii-de-calatorie-context-COVID.