De ce as alege sa -mi petrec sarbatorile de Revelion in Sharm El Sheikh?

sharm 1De ce as alege sa -mi petrec sarbatorile de Revelion in Sharm El Sheikh?
Nabq Bay, Sharks Bay, golful Naama sunt doar cateva dintre statiunile de lux de pe litoralul marii Rosii de pe extremitatea sudica Peninsulei Sinai.
In Sharm El Sheikh ai posibilitatea de a alege unul dintre hotelurile  de lux cu masa mic dejun, demipensiune , all inclusive sau ultra all inclusive.
598 euro per persoana este prețul pe care puteți  plati pentru un sejur de 7 nopți de Revelion in Sharm El Sheikh, la un hotel de 5 stele , asa cum este hotelul Renaissance Golden View Beach. Prețul include cele șapte nopți de cazare la hotelul ales ,masa specificata, transport avion, taxe de aeroport, transfer de grup, asistenta turistica din partea agenției, asigurare medicala și storno.
In oferte oltextur.ro Revelion Sharm El Sheikh găsiți o gama larga de  hoteluri din Sharm Ele Sheikh care-și așteaptă oaspeții cu noi suprize.
sharm 2
Sansa de a practica diverse sporturi nautice , sau de a face snorkeling in lumea subacvatica care plutește in jurul recifurilor de corali spectaculoase in aceasta parte a Marii Rosii. Apele limpezi si calde din aceasta parte a Peninsulei Sinai este un minunat loc de a petrece un sejur de Revelion, înotând sau relaxându-va pe plaja de nisip.
sharm 3
Daca doriti viata de noapte cu terase si cafenele, sau cluburi de noapte deschise pana spre dimineața, va propun sa dați o fuga pana în Naama Bay, centru de distracții din Sharm El Sheikh.
In afara de sporturile acvatice, din Sharm El Sheikh puteți alege una dintre excursiile ce pot fi organizare la Mănăstirea Sf. Ecaterina, sau la Marile Piramide din Giza.
Începeți povestea apropiatelor sarbatori de iarna cu Oltextur.
sharm-excursii