Top hoteluri de lux in Hurghada

Hurghada este considerata una dintre atractiile turistice majore din Egipt. Situata pe coasta Marii Rosii, la aproximativ 550 km de Cairo, Ghardaka, din care a derivat numele orasului Hurghada, atrage  in fiecare an peste 2,5 milioane de turisti.

Hurghada- destinatia ideala in timpul pandemie

Hurghada se intinde pe aproximativ 60 de km de-a lungul coastei Marii Rosii si are peste 80.000 de locuitori. Cei mai multi dintre locuitorii sai sunt imigranti din Egiptul de Sus, care au venit in cautare de investitii si oportunitati de munca in statiunea maritima recent dezvoltata.

Clima in Hurghada

Hurghada ca si toata coasta Marii Rosii se bucura de o vreme moderata pe tot parcursul anului, facandu-l un loc ideal pentru sporturile acvatice. Temperatura medie din martie pana in noiembrie variaza de la 26 grade Celsius la 29 grade Celsius. In lunile fierbinti de vara, temperatura poate ajunge la 33 grade Celsius.
Temperatuta apei marii este, de asemenea, foarte moderata, ceea ce face posibila practicarea scufundarilor pe tot parcursul anului.

 

Sporturi maritime in Hurghada

Care este principala atractie turistica in Hurgada?  Cititi aici...
Principala atractie turistica in Hurghada 
Daca va plac scufundarile, atunci Hurghada sau Sharm El Sheikh sunt  locurile ideale pentru vacanta voastra.

Hurghada este astazi un centru mondial pentru sportuile marine, gen scufundari, snokerling, windsurfing si pescuit in adancime. Gradinile subacvatice offshore unice sunt in mod justificat renumite printre scafandri. Apele calde de aici sunt ideale pentru varietati de pesti rare si recife de corale, ce pot fi observate si prin barci cu fund de sticla.

Hurgahda are astazi peste 250 de hoteluri, inca in curs de dezvoltare.

Top hoteluri de lux in Hurghada

Baron Palace Sahl Hasheesh, clasificat la 5 stele este un refugiu de lux, situat in inima Golfului Sahl.

Baron Palace, construit intr-un stil arhitectural clasic mediteranean, este inspirat de unele dintre cele mai uimitoare palate arabe. Inconjurat de gradini luxuriante infloritoare si piscine cu apa de un albastru turqoise, Baron Palce a creat pentru oaspetii sai un adevarat confort la care contribuie facilitatile moderne ale constructiei.

Interioarele hotelului Baron sunt proiectia unei teme orientale si a unei elegante create de modelele impresionante si a materialelor pretioase folosite pentru a decora spatiile generoase.

Baron Palace Sahl Hasheesh este un paradis de lux in lumea minunata a Hurghadei.

Steigenberger Al Dau Beach, situat pe coasta Marii Rosii, este considerat liderul hotelurilor de kux de 5 stele din Egipt.

Cu o plaja de lux de 5 stele, un parc acvatic si un teren de golf iluminat, Hotel Steingerberger aL Dau Beach, paradisul de lux al coastei, isis asteapta oaspetii cu un Dive Club and Aqua Center by Ilios cu scufundari, snorkeling, windsurfing, schi nautic.

Jaz Makadina, hotelul de 5 stele situat in propria portiune a Marii Rosii din Madinat Makadi.

Jaz Makadina este situat pe plaja, cu vedere la Marea Rosie.

Kempinski Soma Bay este considerat un  refugiu de lux din Golful Soma de pe coasta Marii Rosii a Egiptului, unde soarele straluceste permanent pe apele acvamarine si pe plajele curate de nisip.

Hotel Kempinski ofera o vedere exclusivista  la una dintre cele mai frumoasde plaje din Soma Bay .Cu o adevarata salba de piscine amplasate in lagune strecurandu-se ca un rau lenes, un centru SPA si facilitati de masaj, Kempinski este refugiul de care aveti nevoie intr-o vacanta la malul marii.

Despre top hoteluri de lux in Hurghada von continua aici...