Hurghada & Sharm El Sheikh

Pentru vacanța anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție curse charter spre Hurghada sau Sharm El Sheikh. Cursele charter cu avionul spre Hurghada, au plecarea din următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara, Belgrad, iar tarifele pornesc de la 199€/ persoană + taxele de aeroport în valoare de 95€.  Iar pentru Sharm El Sheikh, plecarea se face din București, tarifele pornind de la 462€/ persoană + taxele de aeroport.

Când spui Egipt, spui istorie, piramide sau diferite antichități, însă, Egipt inseamnă și plaje minunate intinse pe zeci de kilometrii, resorturi de lux, ospitalitate și distracție.

Hurghada este cel mai faimos loc turistic din acest moment. Situat pe Marea Roșie (o mare destul de caldă, comparativ cu altele) în sudul Egiptului, clima permite stațiunilor să rămână deschise întregul an pentru că este întotdeauna cald.

Sharm El-Sheikh sau uneori numit "Orașul păcii" se află chiar în sudul peninsulei Sinai. Acest nume popular a fost păstrat din cauza numărului de conferințe de pace și de creștere a turismului care a fost localizat în Sharm El-Sheikh.

Hotelul Royal Lagoons Aqua Park Resort 5* este situat la 4 km de aeroportul din Hurghada, la 11 km de centrul orasului, pe a doua linie. A fost deschis in anul 2007 și renovat complet în anul 2016. Hotelul are o mulțime de facilități, cum ar fi: 4 restaurante, 6 baruri, 3 piscine, 5 topogane, curățătorie chimică, spălătorie și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți în acest hotel,cu plecarea pe data de 29.06.2019, cu masă de tip all inclusiv și cameră standard, o persoană plătește un total de 404.01 euro, redus de la 525.21 euro.Serviciile incluse de noi sunt următoarele:

-bilet avion charter cu destinația Hurghada;

-taxe aeroport;

-cazare numărul de nopți cu regimul de masă menționat;

-transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;

-asistență turistică la sol;

-asigurare multiprodus City Insurance (medicală, storno, bagaje);

Iar serviciile neincluse sunt:

-taxa de viză 27 dolari/persoană (se achită pe aeroportul de sosire). Titularii de pașapoarte diplomatice și de serviciu au obligația să obțină vizele de intrare în prealabil, de la Ambasada Republicii Egipt din România. Pentru aceste categorii de persoane vizele nu pot fi obținute la aeroport.

Hotelul Baron Resort 5* a fost construit în anul 1998 și este amplasat la 8 km de aeroport, la 15 km de Naama Bay, la 20 km de Orașul Vechi, în golful Ras Nasrani, pe malul mării. Ultima renovare a avut loc in 2010. Hotelul oferă oaspeților săi 7 restaurante (3 principale si 4 a la carte), 4 baruri, piscină exterioară (cu incălzire pe timp de iarnă, cu apă de mare), piscină olimpică, coafor, medic la cerere, spălătorie, 3 săli de conferințe (capacitate 500 pers., contra cost), magazine, schimb valutar, Wi-Fi (gratuit).

Pentru un sejur de 7 nopți, cu plecarea din București pe data de 21.08.2019, cu cameră de tip Superior Double și masă Premium All Inclusive, o persoană plătește un total de 1959€ , redus de la 1999€. Serviciile incluse de către noi, sunt următoarele:

- transfer aeroport - hotel – aeroport;

- Pat suplimentar ;

- Transport Avion BUCUREȘTI - SHARM 2019 București - Sharm el Sheikh (Air Bucharest). Plecare: 21.08 07:00 - 21.08 09:00 ;

- Taxe de aeroport și catering;

- Transport Avion SHARM - BUCUREȘTI 2019 Sharm el Sheikh - București (Air Bucharest). Plecare: 28.08 19:00 - 28.08 23:00;