Incepand cu data de 23 august 2013 se va relua charterul de Sharm

sharm 1Oferte Sharm El Sheikh. Vacante Sharm El Sheikh, Incepand cu data de 23.08.2013 se vor relua plecarile pe destinatia Sharm El Sheikh. Zborurile catre Sharm El Sheikh se vor efectua in fiecare zi de marti cu compania TAROM, iar oferta pentru aceasta destinatie va fi una dintre cele mai bogate , incluzand hoteluri dintre cele mai bune, neliplsind Melia Sharm 5*, The Ritz Carlton 5*, Hyatt Regency 5*, Rixos Sharm El Sheikh 5* sau Movenpick Resort 5*.
Dupa cum bine stiti, Sharm El Sheikh dispune de o zona plina de viata de noapte, zgomotoasa, plina de cluburile de noapte , restaurantele si cafenelele din Naama Bay.
Plaje lungi de nisip auriu se regasesc de-a lungul liniei de coasta a orasului.
Una dintre principalele atractii ale acestei destinatii, pentru care turistii sosesc an de an ,aici, este scuba diving.Combinand paracticarea sporturilor de apa cu jeep safari in desert, excursiile la Cairo sau la Manastirea Sf. Ecaterina si la Muntele Sinai, vacantele in Sharm El Sheikh devin din ce in ce mai atractive si relaxante.
Rezervati-va din timp vacantele in Sharm El Sheikh pentru a obtine cele mai bune preturi in cadrul campaniilor de reduceri early booking.

sharm 2sharm 3   sharm 4