Lansare SHARM EL SHEIKH Toamna

Pentru toamna anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție singurul zbor charter (Tarom) de pe piață, cu destinația Sharm El Sheikh. Perioada de operare începe pe 08.09 și se termină pe 17.11.2019. Vă oferim transport până la Aeroportul Otopeni din următoarele orașe din țară:  Constanța, Medgidia, Cernavodă, Brașov, Sinaia, Comarnic, Ploiești, Iași, Roman, Bacău, Focșani, Buzău, Galați,  Brăila, Tecuci, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Craiova, Balș, Slatina.

Profitați acum de early booking de până la 30% pentru rezervările care se efectuează până la data de 02.07.2019!

Sharm El-Sheikh sau uneori numit "Orașul păcii" se află chiar în sudul peninsulei Sinai. Acest nume popular a fost păstrat din cauza numărului de conferințe de pace și de creștere a turismului care a fost localizat în Sharm El-Sheikh.

Hotelul Savoy 5* este situat la 8 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 15 km de golful Naama Bay și la 21 km de Orașul Vechi, în golful White Knight, pe malul mării. Hotelul oferă oaspeților săi 6 restaurante (5 a la carte contra cost), 5 baruri, 3 piscine exterioare (2 cu încălzire, iarna), 8 săli de conferințe (de la 175 până la 1400 de persoane, contra cost), spălătorie (contra cost), medic, la cerere (contra cost), coafor (contra cost), magazine, parcare (gratuit), comandă taxi, schimb valutar, Internet-cafe (contra cost), autobuz până în oraș și multe alte benefici pe care le puteți vedea pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu plecarea pe data de 08.09.2019, cu mic dejun și cameră dublă cu vedere la grădină, o persoană plătește un total de 667.00 euro, redus de la 758.00 euro. Prețurile sunt valabile pentru rezervările din perioada: 23.06.2019 - 02.07.2019 pentru plecări în perioada: 08.09.2019 - 29.09.2019!

Serviciile incluse pentru acest sejur sunt următoarele:

-7 nopți cazare cu masă specificată pentru fiecare hotel

-Transport cursă charter TAROM OTP-SSH-OTP (ZBOR DIRECT)

-Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

-Taxe de aeroport

-Asistență turistică

Bonus Asigurarea medicală și STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă!

Bonus: Transfer din diverse orașe din țară către Aeroportul Otopeni!

Iar serviciile neincluse sunt:

-Excursii opționale și intrările la obiective;

-Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel);

-Supliment Business Class: 195 €/pers – OPȚIONAL (include strict prealocare loc în primele rânduri din aeronavă și catering business în avion + 2 bagaje de cală x 23kg / persoană).