Last minute Hotel Melia Sharm 5*

last minute 3Last minute Hotel Melia Sharm 5*-Sharm El Sheikh. Oferte last minute Sharm El Sheikh.
Hotelul Melia Sharm 5* din Sharm el Sheikh de surprinde cu cateva oferte last minute lansate pentru perioada lunilor aprilie si mai 2013. Cei care vor sa se bucure de un sejur de lux la acest hotel, preturile pornesc de la  629 euro/persoana. Sejurul include 7 nopti de cazare, loc in camera dubla, masa in regim all inclusive, transport avion charter, cursa directa Bucuresti-Sharm-El Sheikh-Bucuresti, taxe de aeroport, asistenta turisrica si asigurare medicala.
Hotelul Melia Sharm 5* ofera servicii de calitate ,iar panorama catre Insula Tiran este uimitoare. Hotelul beneficiaza de o locatie excelenta, cu plaja privata, fiind renumit pentru diving si snorkeling.
Restaurantele hotelului Melia Sharm 5* isi resfata oaspetii cu o mare varietate de retete culinare preparate din bucataria locala si internationala.Aici veti descoperi restaurantul a la carte italian, grill-restaurant, sau Gabi Lounge cu vedere spre Marea Rosie di insula Tiran. Nu ocoliti barul pe plaja, de unde veti admira frumoasa vedere catre insula Tiran.
Zilnic, personalul hotelului va ofera programe de divertisment si spectacole live.

melia sharm 1melia sharm 2   melia sharm 3