Last minute Hurghada

Situata pe coasta Marii Rosii, statiunea Hurghada a devenit, imediat dupa anii'80, cea mai populara statiune egipteana , nu numai printre turistii egipteni, dar si printre cei europeni, datorita investitiilor masive facute in industria hoteliera, dar si a temperaturilor medii de afara de 36 de grade Celsius. Cu numeroase sporturi de apa disponibile, precum scuba diving sau windsurfing, snokerlinkg, Hurghada atrage an de an cat mai multi turisti.
Puteti sa va bucurati de o saptamana de relaxare in spa-urile hotelurilor de 4 si 5 stele sau de  a va rasfata sub soarele egiptean, atat de generos chiar si in lunile de iarna.
Cele mai ieftine vacante las minute Hurghada-Egipt le gasiti pe oltextur.ro. incepand de la 539 euro per persoana,pentru perioada 17.10-24.10.2015, sejur de 7 nopti all inclusive, la Hotel Titanic Palace 5*, la preturi incepand de la 539 euro per persoana.

hurghada 1

Last minute Hurghada-Egipt

Daca doriti sa beneficiati de o vacanta last minute Hurghada-Egipt, la preturi avantajoase, va recomandam perioada 17.10-24.10.2015 unde preturile incep de la 539 euro per persoana, vacanta all inclusive in Hurghada. Hotel Titanic Palace 5* este locul unde puteti sa va bucurati de o vacanta de 7 zile all inclusive la acest pret.
Hotel Titanic Palace 5* a fost construit in anul 2010  pe malul marii, la 13 km de aeroportul din Hurghada si 16 km de centrul orasului.
Tot in aceasta perioada puteti beneficia de o vacanta last minute Hurghada la un pret rezonabil de doar 657 euro per persoana la Hotel Hilton Long Beach Resort 4*

hilton

Ce putem vizita in Egipt

In timpul vacantei noastre in Egipt, cu greu ne gandim ca nu putem vizita piramidele din Giza. Aceste adevarate gramezi de calcar sunt cele mai vechi structuri artificiale de pe planeta noastra. Inca de la incepurile istoriei inregistrate, acestea au reprezentat adevarate enigme pentru istorici, continuand si in zilele noastre, biblioteci intregi de carti si documente s-au scris mai multe decat celallate documente antice din Egipt.
Rafturi de biblioteca din intreaga lume, sunt pline de teorii cu privire la modul in care piramidele din Giza au fost construite, de ce au fost construite si de ce sunt amplaste in anumite locuri ?!
PIRAMIDE EGIPT
De ce s-au construit ? Teoria este general acceptata de catre toti istoricii. Aceste edificii au fost morminte pentru regii care le-au construit, insa exista numeroase semne de intrebare legate de faptul ca in aceste piramide, nicioadata nu a fost descoperita vreo mumie a vreunui rege.
Cum au fost construite piramidele? Un alt mister pe care mii de carti si lucrari pe aceasta tema incearca sa-l dezlege.
Beneficiati de ofertele last minute Hurghada pentru a incerca sa dezlegati la fata locului misterul piramidelor din Giza.

In vacanta voastra last minute  Hurghada nu ratati explorara celui mai mare muzeu in aer liber din lume-Luxor.
hurghada 3
Luxor contine aproximativ o treime dintre cele mai valoroase monumente ale antichitatii.Aici vom traia emotia atingerii Templului Karnak, a pasilor purtati prin Valea Regilor sau prin Valea Reginelor, cu o lista ce poate continua la nesfarsit.
hurghada 6
Ziua in Luxor este atat de scurta, incat aria monumenteleor celebre ni se pare atat de mica !
hurghada 4