Last minute Sharm El Sheikh

sharm-excursiiBucurați-vă de o vacanta în Egipt profitând acum de ofertele last minute oltextur.ro pentru Sharm El Sheikh. Cunoscut sub numele de Örasul Pacii', Sharm El Sheikh este cea mai indicata destinație pentru o relaxare la malul marii în liniște.
Pentru plecarea din 14 decembrie 2013, preturile unui sejur de 7 nopți de cazare cu servicii all inclusive la un hotel de cinci stele din Sharm El Sheikh, toate taxele incluse pornesc de la 517 euro per persoana, preț valabil pentru hotel Coral Beach Rotana Resort Montazah 5*, hotel aflat la 15 kilometri de Naama Bay.
Prețulunui sejur last minute la hotel Sheraton Sharm Resort 5* pentru plecarea din data de 14 decembrie 2013 este de 580 euro per persoana.
Plajele din Sharm El Sheik au devenit recunoscute nu numai pentru nisipul fin auriu dar și pentru locurile ideale practicării scufundărilor, frumusețea subacvatica uimitoare și temperaturile ideale ale apelor Marii Roșii te provoacă  la o experienta plina de satisfacții. Daca va plac astfel de provocări, atunci nu va temeți. Locațiile situate pe malul marii din Sharm El Sheikh fiind ideale pentru o gama întreagă de alte activități precum, windsurfing, kite surfing , canotaj, parasailing.
four seasons 8
In timpul nopții Sharm El Sheikh este la fel de colorat și vibrant ca si ziua. Aici găsim o gama larga de restaurante, baruri si cluburi deschise pana spre primele ore ale dimineții.
Rezerva propria vacanta în Sharm El Sheikh astăzi cu oferte last minute oltextur.ro
rixos 4