Oferte last minute Sharm El Sheikh

last minute 0Last minute Sharm El Sheikh. Oferte last minute Sharm El Sheikh. Pentru plecarea din data de 10 mai 2013, agentia de turism Oltextur a lansat in aceste zile cateva oferte laste minute pentru cei care -si doresc un sejur in Sharm El Sheikh, la cele mai populare  hoteluri din aceasta statiune de pe coasta Marii Rosii, un adevarat loc exotic pentru o vacanta de vis.
Pretul unui sejur last minute in Sharm El Sheikh pentru plecarea din 10 mai , porneste de la 485 euro/persoana la hotel Noria 4*, hotel situat in centrul Naama Bay, recomandat tinerilor care sunt in cautarea noptilor de distractie, Three Corners Palmyra 4*, un hotel recomandat celor care cauta linistea unei vacante , departe de agitatia orasului si a locurilor aglomerate, sau Melia Sharm 5*  cu un pret de criza: 579 euro/persoana. Este un pret mai mult decat rezonabil, va spun cunoscand foarte bine hotelul si serviciile puse la dispozitie de catre personalul hotelului. Luxosul Rixos Sharm El sheikh 5* isi asteapta oaspetii cu un pachet ultra all inclusive la un pret de 855 euro/persoana.
In pret sunt incluse 7 nopti de cazare si tipul de masa ales, transport avion, cursa directa, transfer de grup, taxe de aeroport, asigurare medicala.
Vacantele in Sharm El Sheikh ofera, pe tot parcursul anului, plaje fabuloase, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si excursii de o zi la principalele obiectve turistice.
In ultimele oferte last minute pentru Sharm El Sheikh veti dsecoperi o gama larga de preturi, unele cu un buget mai restrans, altele cu un buget mai mare, in functie de hotelul dorit si  de serviciile turistice de care doriti sa beneficiati.Un buget de vacanta redus nu inseamna neaparat si servicii turistice de lux!
sharm 1avion 5   sharm 2