Oferte Sharm El Sheikh

Cu un soare deosebit de generos si apele Marii Rosii calde pe tot parcursul anului, Sharm El Sheikh este cea mai apropiata destinatie de Europa unde sezonul estival continua si in lunile de iarna, atunci cand temperaturile medii sunt cuprinse intre 20 si 25 de grade Celsius, in timp ce vara temperaturile cresc pana la 35 de grade Celsius.
Sharm El Sheikh dispune de cele mai multe facilitati de distractie, de la sporturi extreme, scufundari, snorkeling, navigatie pana la parasutism.

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh

In plus, in timpul vacantei voastre in Sharm El Sheikh puteti rezerva cu usurinta, apeland la ghizii nostri locali, excursii si safari in apropiere de desertul Sinai. Nu ratati excursia la uimitoarea Manastire St. Ecaterina din Muntii Sinai.
La toate acestea , adaugati noptile nesfarsite petrecute in barurile locale, cluburile de noapte si rasfatul pe plajele de nisip fin.

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh

Sharm el Sheikh este destinatia ideala pentru a face din vacanta voastra o experienta de neuitat.

Oferte Sharm El Sheikh

Charterul de Sharm El Sheikh va incepe pe data de 28.08.2015, ultima plecare fiind programata pentru data de 24.10.2015.

Cele mai bune oferte Sharm El Sheikh le gasim la hotel Noria Resort 4*, unde pretul pentru un sejur de 7 zile demipensiune, bilete de avion incluse, porneste de la 647 euro per persoana.
Hotelul Noria Resort 4* este situat in centrul statiunii Naama Bay, la 400 m de plaja, accesul la plaja facandu-se gratuit cu microbuzul.
Hotelul Naama Bay 4* este recomandat, cu precadere, tinerilor dornici de distractie, in apropierea hotelului aflandu-se centrul de distractie Naama Bay.

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh

Din bogata gama de oferte Sharm El Sheikh,Hotel Maritim Jolie Ville Peninsula Hotel & Resort 5* isi asteapta oaspetii cu unul dintre cele mai bune preturi lansate de catre hotelurile de 5 stele din Sharm El Sheikh. Pretul unui sejur de 7 nopti cazare cu masa demipensiune, transport avion porneste de la 653 euro per persoana.

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh

Oferte Sharm El Sheikh-all inclusive

Cele mai bune oferte all inclusive in Sharm El Sheikh le gasim la hotel Three Corners Palmyra 5* unde pretul pentru o vacanta Sharm El Sheikh de 7 nopti cazare all inclusive porneste de la 698 euro per persoana.
Un alt hotel de 5 stele all inclusive din Sharm El Sheikh, Radisson Blu Resort 5* isi asteapta oaspetii in aceasta toamna cu oferte Sharm  El Sheikh la preturi incepand de la 800 euro per persoana.

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh

Mai multe detalii despre preturi si oferte Sharm El Sheikh, click aici.

Nu ai avut timp pentru o vacanta de vara in Europa? Nu-i nimic. Oferte Sharm El Sheikh pot fi o optiune pentru vacanta voastra la temperaturi inalte!

oferte sharm el sheikh

oferte sharm el sheikh