Revelion Hurghada 2022

Sezonul estival 2021 este la final, insa tot mai multi dintre noi se gandesc la petrecerea dintre ani.

revelion hurghada 2022

Hurghada destinatia sigura pentru Revelion 2022

Cum Egipt este in continuare pe zona verde cu 0,0 rata de incidenta la 1.000 de locuitori, cu siguranta ca nu se vor produce schimbari majore pana la Revelion 2022. Rata  de mai sus se mentine, inca de la inceputul anului 2021.

 Cum se calatoreste in Egipt ?

revelion egipt 2022

Conform mae.ro, " Toți pasagerii care călătoresc în Egipt trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de călătorie sau un certificat de vaccinare acreditat COVID-19, care să ateste faptul că au fost complet vaccinați cu 14 zile înainte de sosire. Certificatul trebuie să fie recunoscut de autoritățile sanitare din statul de proveniență și să includă un cod QR, fără ștergeri/modificări/adăugiri, și să fie prezentat pe suport de hârtie. Copiii cu vârsta de până la 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt."

 Cat costa un sejur de Revelion Hurghada 2022 ?

 

Pentru plecarea din 30.12.2021 din Bucuresti, preturile incep de la … euro/2 persoane.

 Ce include tariful?

- cazare in camera dubla standard
- masa all inclusive, cina festiva de revelion
- biletele de avion
- taxe aeroport
- transferuri aeroport-hotel-aeroport.
Excursiile optionale la Piramide, Luxor, Valea Regilor se vor achita la destinatie.

Hoteluri recomandate pentru Revelion Hurghada 2022

TITANIC ROYAL. Hotel deschis in 2019, este situat la 17 km de centrul orasului Hurghada, chiar pe malul marii. Hotelul isi atrage oaspetii prin cele 13 tobogane acvatice ce se gasesc in piscine minunate dispuse pe o suprafata de 5.200 mp.Restaurante si baruri. Serviciile de masa la Titanic Royal sunt o adevarata calatorie culinara in jurul lumii, cu bucatarii internationale din Italia, Franta, China, India, Turcia, Grecia, Egipt.

Cat costa un Revelion 2022 la Titanic Royal ? Afla aici.

Steigenberger  ALDAU Beach Hotel este unul dintre cele mai bune hoteluri din Hurghada. Situat chiar pe malul marii, la 6 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Hurghada.

revelion hurghada 2022

Cat costa un revelion Hurghada 2022 pentru acest hotel? Afla aici.