Sejururi Egipt

karnak 3Sejururi Egipt. Aprilie si Mai sunt lunile ideale pentru un sejur in Egipt, perioada cand temperaturile sunt optime pentru  a te bronza la soarele bland al desertului african. Pretul unui sejur in Sharm El-Sheikh pentru aceasta perioada porneste de la 576 euro/persoana, hotel de 5 stele. Pretul include 7 nopti de cazare cu mic dejun, tarnsport charter avion, cursa directa Bucuresti-Sharm El-Sheikh-Bucuresti,transfer de grup, taxe de aeroport, asistenta turistica.In general, un sejur in Egipt nu inseamna doar temperaturi ridicate , plaje aurii sau scufundari. Egiptul are mult mai mult de oferit turistilor.Sa nu uitam obiectivele turistice emblematice din Egipt: piramidele de la Gizeh, Sfinxul si mormantul lui Tutankhamon.
Sharm El-Sheik este o statiune populara, foarte multi turisti sosind aici pentru scuba diving si scufundari, sau pentru excursiile safari in desertul Sinai.
Loxor este destinatia ideala pentru iubitorii de cultura. Exista Templul Luxor pe malurile Nilului, Templul Karnak in partea de nord a orasului si necropola Tebei, doar pe Nil, care include Valea Regilor cu Mormantul lui Tutankhamon.
Agentia de turism Oltextur actualizeaza zilnic oferta sejururi Egipt, cu reduceri semnificative pentru turistii care opteaza pentru rezervarile early booking sau last minute.