Sejururi Sharm El Sheikh vara 2019

Sharm El Sheikh - paradisul scufundarilor

Sharm El Sheikh este cea mai populara statiune din Egipt. Este un paradis pentru cei care iubesc scufundarile, situandu-se in sudul Peninsulei Sinai, la Marea Rosie.
Inconjurat de un cerc de munti si dealuri fara vegetatie, Sharm El Sheikh este protejat de vanturi puternice, care bat din nordul peninsulei Sinai.
Statiunea Sharm El Sheikh dispune de hoteluri de lux, doua centre moderne – Naama Bay si Soho square, unde veti gasi restaurante, magazine foarte diversificate baruri, cluburi, inclusiv hard Rock café si celebrul club Pacha.

Coralii din Sharm El Sheikh

Aceasta destinatie este cunoscuta mai ales pentru bogatia subacvatica, minunata lume a recifurilor de corali, pe care o puteti descoperi practicand scufundarile sau snorkelingul.
Recifurile de corali sunt ecosisteme fragile ce ofera spatiu, adapost si hrana miilor de plante, animale si pesti din apa. Deasemenea, sunt si deosebit de frumosi.
Aceste recifuri de corali sunt, de fapt, rezultatul interactiunii remarcbaile dintre coralii vii (animale), denumite “polipi” si algele microscopice care traiesc in jurul lor. Polipii se pot hrani singuri, producand planctonul ce formeaza reciful de corali, impreuna cu dioxidul de carbon si oxigen.

Daca va doriti sa vizitati aceasta destinatie minunata si sa luati cateva lectii de scufundari, v-am pregatit cateva oferte speciale pentru charterul din Bucuresti, derulat in peiroada 23.03-01.06.2019, cu reduceri de pana la 35% aplicate la tarifele de cazare!

Cateva recomandari pentru plecari cu oferte last minute:
13 aprilie:
Sunrise Diamond Beach Resort 5*: 587 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive
Stella di Mare Resort 5*: 469 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive

4 mai:
Hilton Sharks Bay 5*: 466 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive
Steigenberger Alcazar 5*: 1026 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive

Serviciile incluse pentru aceste pachete sunt:
7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
Transport cursa charter TAROM OTP-SSH-OTP (ZBOR DIRECT)
Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
Taxe de aeroport
Asistenta turistica
Bonus Asigurarea medicala si STORNO
Bonus: Transfer din diverse orase din tara catre Aeroportul Otopeni

Pentru cei care doresc sa mearga in excursii optionale unde este necesara viza, aceasta poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Sharm El Sheikh, de la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.)